Προσφορές και Μπόνους στο online στοίχημα στο τένις

Η αξία κάθε στοιχήματος που τοποθετεί κάθε παίχτης στο τένις μπορεί να υπολογιστεί από τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία του. Οι αποδόσεις αυτές, άλλωστε, είναι υπεύθυνες όχι μόνο για τα κέρδη που υπόσχεται κάθε στοίχημα, αλλά και για το ρίσκο που το συνοδεύει. Οι δύο αυτοί βασικοί παράγοντες, βέβαια, οι οποίοι επηρεάζουν την αξία κάθε στοιχήματος, μπορούν να επηρεαστούν με τη σειρά τους από κάποιες προσφορές. Οι προσφορές αυτές αυξάνουν την αξία κάθε στοιχήματος στο τένις, είτε αυξάνοντας τα πιθανά κέρδη είτε μειώνοντας το ρίσκο.

Οι περισσότερες από τις ιστοσελίδες που προσφέρουν στοίχημα στο τένις, άλλωστε, φροντίζουν να ανακοινώνουν διάφορες προσφορές, με σκοπό να προσελκύσουν νέα μέλη και να διατηρήσουν ενεργά τα υπάρχοντα. Ανακοινώνουν, λοιπόν, διάφορες προσφορές, όπως bonus, επιστροφές χρημάτων και δωρεάν στοιχήματα, με σκοπό να βοηθήσουν περισσότερο τους παίχτες.

Πολλές καταθέσεις στον λογαριασμό ενός παίχτη, για παράδειγμα, συνοδεύονται από ένα bonus κατάθεσης. Για παράδειγμα, κάποια ιστοσελίδα μπορεί να προσφέρει bonus σε κάθε νέο μέλος της που προχωρά στην πρώτη του κατάθεση. Αντίστοιχα, κάποια άλλη μπορεί να προσφέρει bonus στα μέλη της που θα επαναφορτίσουν τον λογαριασμό τους μια συγκεκριμένη ημέρα. Με τον τρόπο αυτό, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο τένις αποκτούν χρήματα που δεν προέρχονται από την τσέπη τους.

Επιπλέον, πολλές ιστοσελίδες ανακοινώνουν bonus για όσους παίχτες στοιχηματίζουν με επιτυχία σε επιλεγμένους αγώνες τένις. Οι παίχτες αυτοί δεν έχουν παρά να κερδίσουν το μονό στοίχημα ή το παρολί που τοποθέτησαν στο τένις και θα αυξήσουν τα κέρδη που δικαιούνται.

Από την άλλη, και οι προσφορές που μειώνουν το ρίσκο είναι αρκετά συχνές. Τέτοιου είδους προσφορές είναι οι επιστροφές χρημάτων, οι οποίες επιτρέπουν σε παίχτες που στοιχημάτισαν σε έναν αγώνα τένις και έχασαν να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους. Ακόμη πιο αποτελεσματικά στη μείωση του ρίσκου είναι και τα δωρεάν στοιχήματα, τα οποία επιτρέπουν στους παίχτες να στοιχηματίσουν χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα χρήματά τους. Τέτοια στοιχήματα χαρίζουν οι ιστοσελίδες σε παίχτες που καλύπτουν κάποιες προϋποθέσεις, όπως ο στοιχηματισμός ενός συγκεκριμένου ποσού σε έναν επιλεγμένο αγώνα τένις.

Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο τένις έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν ένα πλήθος προσφορών, προκειμένου να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους, είτε αυξάνοντας τα πιθανά τους κέρδη είτε μειώνοντας το ρίσκο. 

Κατηγορία Άρθρου: 

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.