Σχηματισμός παρολί στο τένις

Το τένις, όπως και κάθε άλλο άθλημα, προσφέρει αρκετές δυνατότητες στοιχηματισμού στα μέλη των ιστοσελίδων του online στοιχήματος. Πρώτα απ' όλα, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικούς αγώνες και διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Έπειτα, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους στοιχήματος, όπως αυτός στο νικητή ενός αγώνα, στο over/under και στο σετ/ματς, μεταξύ άλλων. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν είτε πριν την έναρξη ενός αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του.

Όλες αυτές οι επιλογές τους, μάλιστα, μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και να σχηματίσουν ένα παρολί. Πρόκειται για έναν τύπο πολλαπλού στοιχήματος, ο οποίος διαφέρει σημαντικά από την τοποθέτηση περισσότερων του ενός μονών στοιχημάτων. Το παρολί αποτελείται από έναν αριθμό προβλέψεων, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις των σημείων που περιλαμβάνει να μην προστίθενται μεταξύ τους (όπως συμβαίνει σε ένα δελτίο με πολλά μονά στοιχήματα), αλλά να πολλαπλασιάζονται. Αποτέλεσμα αυτού, φυσικά, είναι τα αυξημένα κέρδη.

Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, πως κάποιος παίχτης στοιχηματίζει σε τρεις διαφορετικούς αγώνες τένις. Αν τοποθετήσει τρία μονά στοιχήματα, σε αποδόσεις 1.20, 2.00 και 1.50, ποντάροντας 5 ευρώ στο καθένα, διεκδικεί κέρδη 23,50 ευρώ. Αντίστοιχα, αν συνδυάσει τα ίδια τρία σημεία σε ένα παρολί ίδιας αξίας, διεκδικεί κέρδη 54 ευρώ.

Αυτό συμβαίνει, καθώς το παρολί λειτουργεί ως εξής: στοιχηματίζοντας 15 ευρώ στο πρώτο σημείο, ο παίχτης διεκδικεί 18 ευρώ. Αν κερδίσει, τα χρήματα αυτά στοιχηματίζονται αυτόματα στο επόμενο σημείο, το οποίο μπορεί να αποφέρει 36 ευρώ. Τέλος, αν κερδίσει και σε αυτό, θα λάβει συνολικά 54 ευρώ.

Βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση να προβλέψει σωστά σε κάθε σημείο που έχει συμπεριλάβει στο παρολί του. Σε αντίθεση με ένα δελτίο τριών μονών στοιχημάτων, στο οποίο ο παίχτης θα λάβει χρήματα από τα κερδισμένα και θα χάσει από τα χαμένα, σε ένα παρολί δε μπορεί κάθε σημείο ξεχωριστά να αποφέρει κέρδη. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση, λοιπόν, να προβλέψει σωστά και στα τρία σημεία. Κοινώς, ακόμη κι αν σχηματίσει ένα παρολί 10 σημείων και χάσει μόνο στο ένα, δεν πρόκειται να λάβει το παραμικρό κέρδος.

Αυτό σημαίνει ότι τα παρολί στο τένις συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο. Ωστόσο, το γεγονός ότι υπόσχονται πολλαπλάσια κέρδη, ωθεί πολλούς παίχτες στο να τα προτιμούν.

 

Κατηγορία Άρθρου: 

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.