Στοίχημα στο τένις

Σχηματισμός παρολί στο τένις

Το τένις, όπως και κάθε άλλο άθλημα, προσφέρει αρκετές δυνατότητες στοιχηματισμού στα μέλη των ιστοσελίδων του online στοιχήματος. Πρώτα απ' όλα, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικούς αγώνες και διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στοιχηματικοί κανόνες στο τένις

Όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλο άθλημα, το τένις ακολουθεί κάποιους στοιχηματικούς κανόνες, οι οποίοι μπορούν να είναι κοινοί (όπως και σε κάθε άλλο άθλημα) ή διαφορετικοί, καθώς έχουν προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού. Για το λόγο αυτό, κάθε παίχτης που στοιχηματίζει σε κάποιον αγώνα τένις, θα πρέπει να γνωρίζει τους κανόνες αυτούς, έως την τελευταία τους λεπτομέρεια.

 

Η αξία των στατιστικών στο στοίχημα στο τένις

Η ενημέρωση αποτελεί το Α και το Ω στο στοίχημα σε οποιονδήποτε αγώνα τένις. Μπορεί, εξάλλου, το στοίχημα να αποτελεί παιχνίδι τύχης, αλλά οι παίχτες αυτοί που προετοιμάζονται πριν κάθε αγώνα, προκειμένου να εντοπίσουν την καλύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, είναι εκείνοι που βρίσκουν τον δρόμο προς τα κέρδη.

Φορολογία κερδών από τα στοιχήματα στο τένις

Από τη στιγμή που κάποιος παίχτης εξασφαλίζει σταθερά κέρδη από τα στοιχήματά του στο τένις, είναι υποχρεωμένος να καλύψει και τις φορολογικές του υποχρεώσεις προς το ελληνικό Δημόσιο, πληρώνοντας τους αντίστοιχους φόρους για τα κέρδη του αυτά. Πρόκειται για μια ρύθμιση που συμπεριλαμβάνεται στο νόμο 4002/2011 και η οποία δεν υποχρεώνει μόνο τις ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να πληρώνουν φόρους, αλλά και τους παίχτες που εξασφαλίζουν κέρδη από τα στοιχήματά τους.

Υποχρεωτική ταυτοποίηση λογαριασμού στο στοίχημα στο τένις

Προκειμένου κάποιος παίχτης να ξεκινήσει να στοιχηματίζει στους αγώνες της επιλογής του στο τένις, χρειάζεται πρώτα να ανοίξει ένα νέο λογαριασμό και έπειτα να τον τροφοδοτήσει με τα χρήματα που σκοπεύει να στοιχηματίσει. Κατά τη διάρκεια ανοίγματος του λογαριασμού αυτού, όμως, θα πρέπει να συμπληρώσει με ειλικρίνεια όλα τα απαραίτητα σημεία (όπως το όνομα, η ηλικία και η διεύθυνση).

Προβλήματα εθισμού στο στοίχημα στο τένις

Το στοίχημα στο τένις αποτελεί πάνω από όλα ένα παιχνίδι που βασίζεται στις ικανότητες πρόβλεψης των παιχτών. Παράλληλα, όμως, και η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Άλλωστε, το στοίχημα (σε κάθε του μορφή) δεν αποτελεί παρά ένα τυχερό παιχνίδι, μια μορφή τζόγου. Και, όπως και κάθε άλλη μορφή τζόγου, ενδεχομένως να κρύβει κάποιους κινδύνους εθισμού.

Επιλογή ιστοσελίδας για στοίχημα στο τένις

Οι παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στο τένις, έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες επιλογές - όσες και οι ιστοσελίδες του διαδικτύου. Αυτές, βέβαια, προσφέρουν σε γενικές γραμμές τις ίδιες υπηρεσίες. Ωστόσο, η ποιότητά τους διαφέρει σε σημεία-κλειδιά, στους τομείς της αξιοπιστίας, της ποικιλίας επιλογών, των αποδόσεων και των προσφορών, μεταξύ άλλων.

Διαφορές app και ιστοσελίδας στο mobile στοίχημα στο τένις

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει πλέον επιτρέψει σε κάθε λάτρη του τένις που διαθέτει ένα smartphone να στοιχηματίσει στους αγώνες της επιλογής του μέσω αυτού, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται. Κάθε παίχτης που επιθυμεί να στοιχηματίσει στο τένις μέσω του κινητού του (link στο άρθρο Στοίχημα στο τένις μέσω κινητού), μάλιστα, έχει στη διάθεσή του δύο επιλογές: το app του στοιχήματος που προσφέρει η εταιρεία και την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα.

Συναλλαγές μέσω Western Union για online στοίχημα στο τένις

To τένις αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στο online στοίχημα και πολλοί είναι οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό σε κάποια ιστοσελίδα μόνο και μόνο για να στοιχηματίζουν στα σημαντικότερα γεγονότα του. Οι παίχτες αυτοί, βέβαια, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν κάποια χρήματα στον λογαριασμό που διατηρούν, προκειμένου να μπορούν να τα στοιχηματίσουν στους αγώνες της επιλογής τους. Παράλληλα, όπως είναι φυσικό, έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν και σε ανάληψη των κερδών που θα προκύψουν από τις προβλέψεις τους.

Συναλλαγές με τραπεζικό έμβασμα για online στοίχημα στο τένις

Οι ιστοσελίδες που προσφέρουν τη δυνατότητα online στοιχηματισμού στο τένις προσφέρουν παράλληλα και ένα πλήθος υπηρεσιών στα μέλη τους, προκειμένου να κάνουν ευκολότερη τη ζωή τους. Ανάμεσα σε αυτές τις υπηρεσίες, η πλέον σημαντική και απαραίτητη είναι δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων, προς και από τον λογαριασμό που διατηρεί κάποιος παίχτης στην ιστοσελίδα.

Pages

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.

Subscribe to RSS - Στοίχημα στο τένις