Άνοιγμα λογαριασμού για online στοίχημα στο τένις

Πριν ξεκινήσει τις προβλέψεις στους αγώνες του τένις που προσφέρει κάθε ιστοσελίδα του online στοιχήματος, κάθε παίχτης θα πρέπει πρώτα να ανοίξει ένα νέο λογαριασμό, στον οποίο θα μεταφέρει τα χρήματα που χρειάζεται για τα στοιχήματά του. Η δημιουργία ενός τέτοιου λογαριασμού είναι απαραίτητη και μπορεί να ολοκληρωθεί σε μερικά λεπτά, μέσω της διαδικασίας εγγραφής στην ιστοσελίδα της επιλογής του.

Αφού, λοιπόν, κάποιος παίχτης καταλήξει στην ιστοσελίδα, μέσω της οποίας επιθυμεί να στοιχηματίζει, δεν έχει παρά να πατήσει το κουμπί της "Εγγραφής" (ή "Δημιουργίας Νέου Λογαριασμού"), το οποίο θα βρει στην κορυφή της κεντρικής σελίδας. Από εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια ειδική φόρμα εγγραφής, την οποία θα πρέπει να συμπληρώσει.

Η συγκεκριμένη φόρμα θα του ζητήσει ένα πλήθος προσωπικών στοιχείων, τα οποία καλείται όχι απλά να συμπληρώσει, αλλά και να το κάνει με ειλικρίνεια. Άλλωστε, πολύ σύντομα θα κληθεί να πιστοποιήσει τα στοιχεία που συμπλήρωσε, στέλνοντας στους υπεύθυνους αντίγραφο της ταυτότητάς του και άλλα επίσημα έγγραφα. Τα στοιχεία που καλείται να συμπληρώσει συνήθως ένας παίχτης, λοιπόν, είναι τα εξής: ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και διεύθυνση e-mail. Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα, προκειμένου οι υπεύθυνοι να γνωρίζουν τα μέλη της ιστοσελίδας τους και να εμποδίζουν παράνομες πρακτικές, όπως στοιχηματισμός από ανήλικους και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Αφού συμπληρώσει τα παραπάνω στοιχεία, λοιπόν, ο παίχτης θα κληθεί να επιλέξει τα στοιχεία του λογαριασμού του. Θα επιλέξει το username του και το password του, τα οποία είναι απαραίτητα για να συνδέεται κάθε φορά, αλλά και κάποιες ερωτήσεις και απαντήσεις ασφαλείας. Τέλος, θα κληθεί να επιλέξει το νόμισμα συναλλαγών του, αλλά και (σε κάποιες περιπτώσεις) τα μέγιστα ποσά κατάθεσης και ανάληψης, ώστε να μην παρασύρεται από το παιχνίδι του.

Η διαδικασία, λοιπόν, δεν πρόκειται να διαρκέσει παρά ελάχιστα λεπτά. Και, μόλις ολοκληρωθεί, ο παίχτης θα είναι σε θέση να μεταφέρει αρχικά τα απαραίτητα χρήματα στο νέο λογαριασμό του και να ξεκινήσει έπειτα να στοιχηματίζει στους αγώνες τένις της επιλογής του.

Κατηγορία Άρθρου: 

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.