Η αξία των στατιστικών στο στοίχημα στο τένις

Η ενημέρωση αποτελεί το Α και το Ω στο στοίχημα σε οποιονδήποτε αγώνα τένις. Μπορεί, εξάλλου, το στοίχημα να αποτελεί παιχνίδι τύχης, αλλά οι παίχτες αυτοί που προετοιμάζονται πριν κάθε αγώνα, προκειμένου να εντοπίσουν την καλύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, είναι εκείνοι που βρίσκουν τον δρόμο προς τα κέρδη.

Στο τένις, εξάλλου, είναι εξαιρετικά εύκολο να ζυγίσει κανείς τις δυνατότητες δύπο αντιπάλων σε έναν αγώνα. Πολύτιμος σύμβουλός του σε αυτό μπορεί να είναι η παγκόσμια κατάταξη των παιχτών του τένις. Χάρη σε αυτή, κάθε παίχτης μπορεί να εκτιμήσει τη διαφορά δυναμικής ανάμεσα σε δύο αντιπάλους. Βέβαια, η ενημέρωση δε σταματά εκεί. Κάθε εξέλιξη που μπορεί να αφορά στον αγώνα, όπως προηγούμενοι τραυματισμοί, φόρμα κάθε αγωνιζόμενου τον τελευταίο μήνα κτλ., θα προσφέρουν νέες πληροφορίες σε αυτόν που επιθυμεί να στοιχηματίσει, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας του.

Τέλος, ένα εξαιρετικά σημαντικό κεφάλαιο στον τομέα της ενημέρωσης είναι η πληροφόρηση που παρέχουν τα στατιστικά. Πρόκειται για στατιστικά και αριθμούς που αφορούν στις επιδόσεις των δύο αντιπάλων, στους προηγούμενους μεταξύ τους αγώνες. Χάρη σε αυτά, οι παίχτες μπορούν να μάθουν σχεδόν τα πάντα για τους αγώνες αυτούς και να προβλέψουν τις εξελίξεις στον επερχόμενο αγώνα, στον οποίο και θα στοιχηματίσουν. Τα στατιστικά αυτά, άλλωστε, μπορούν να περιλαμβάνουν τα πάντα: από τα δυνατά σημεία του ενός και τα αδύνατα του άλλου έως τις επιδόσεις του καθένα στον συγκεκριμένο τύπο τερέν.

Τέτοιου είδους στατιστικά προσφέρονται εν αφθονία στη συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων που προσφέρουν στοίχημα στο τένις. Πρόκειται για μια δωρεάν υπηρεσία που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη. Επιπλέον, κάθε παίχτης μπορεί να αναζητήσει μια εναλλακτική πηγή στατιστικών στοιχείων στο διαδίκτυο - εξάλλου, είναι δεκάδες τέτοιες διαθέσιμες.

Χάρη στα στατιστικά, λοιπόν, η ενημέρωση κάθε παίχτη που ετοιμάζεται να στοιχηματίσει σε έναν αγώνα τένις ολοκληρώνεται, με αποτέλεσμα η τύχη να παίζει μικρότερο ρόλο στην επιτυχία του.

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.