Μέθοδοι επικοινωνίας με ιστοσελίδα στοιχήματος στο τένις

Το τένις αποτελεί ένα άθλημα που απαιτεί γνώσεις και συνεχή ενημέρωση, προκειμένου κάποιος παίχτης να είναι σε θέση να προχωρήσει σε σωστές προβλέψεις και να εξασφαλίσει κέρδη χάρη στις ικανότητές του και όχι χάρη στην τύχη. Η εμπειρία αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας και οι παίχτες που στοιχηματίζουν χρόνια στο τένις μπορούν να προχωρήσουν σε προβλέψεις, αλλά και σε καταθέσεις στοιχημάτων με κλειστά τα μάτια.

Ακόμη και αυτοί οι έμπειροι παίχτες, όμως, θα βρεθούν μια ημέρα μπροστά σε μια απορία ή σε κάποιο πρόβλημα που δε θα είναι σε θέση να λύσουν μόνοι τους. Για το λόγο αυτό, όλες οι ιστοσελίδες που προσφέρουν στοίχημα στο τένις έχουν προσλάβει μια ομάδα ειδικών, η οποία μπορεί να λύσει κάθε απορία ή πρόβλημα, τεχνικής ή άλλης φύσης. Η ομάδα αυτή βρίσκεται στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών κάθε ιστοσελίδας και οι παίχτες μπορούν να επικοινωνούν μαζί της με διαφορετικούς τρόπους, είτε καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου είτε κατά συγκεκριμένες ώρες.

Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να επικοινωνεί με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με τον τρόπο που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Οι περισσότερες ιστοσελίδες φροντίζουν να προσφέρουν διαφορετικές εναλλακτικές επικοινωνίας - από live chat έως τηλέφωνο και από e-mail έως fax.

Το live chat προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα. Πρώτα απ' όλα, η επικοινωνία είναι άμεση και δεν απαιτεί χρόνο αναμονής - εφόσον, βέβαια, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών λειτουργεί τη συγκεκριμένη ώρα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να ξεκινήσουν την εφαρμογή και να συνομιλήσουν γραπτώς με έναν από τους εκπροσώπους. Η απάντηση στην απορία ή στο πρόβλημά τους θα έρθει άμεσα και μπορεί άμεσα να διευκρινιστεί και κάθε επιπλέον απορία.

Το ίδιο συμβαίνει και με το τηλέφωνο. Οι παίχτες καλούν στα γραφεία της εταιρείας (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) και συνομιλούν με έναν εκπρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, θα λυθεί οτιδήποτε τους απασχολεί. Ωστόσο, πολλές φορές, η συνομιλία μέσω τηλεφώνου συνοδεύεται από χρεώσεις, αστικών ή διεθνών κλήσεων.

Το e-mail και το fax, από την άλλη, αποτελούν τις πιο χρονοβόρες λύσεις. Στην πρώτη περίπτωση, οι παίχτες δεν έχουν παρά να στείλουν ένα e-mail με την απορία ή το πρόβλημά τους και να περιμένουν απάντηση. Και στην δεύτερη, η ίδια διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω fax. Το πλεονέκτημα και στις δύο αυτές περιπτώσεις είναι ότι οι παίχτες μπορούν να στείλουν το μήνυμά τους οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη κι αν το τμήμα είναι κλειστό. Και, όταν ανοίξει, οι υπεύθυνοι θα φροντίσουν να τους απαντήσουν.

Τέλος, ανάλογα με την ιστοσελίδα που χρησιμοποιούν για τα στοιχήματά τους στο τένις, αλλά και τη μέθοδο επικοινωνίας, οι παίχτες μπορούν να επικοινωνήσουν και στην ελληνική γλώσσα, ώστε να μη χρειαστεί να ξεκινήσουν τις επαναλήψεις στα αγγλικά τους.

Κατηγορία Άρθρου: 

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.