Διαφορές app και ιστοσελίδας στο mobile στοίχημα στο τένις

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει πλέον επιτρέψει σε κάθε λάτρη του τένις που διαθέτει ένα smartphone να στοιχηματίσει στους αγώνες της επιλογής του μέσω αυτού, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται. Κάθε παίχτης που επιθυμεί να στοιχηματίσει στο τένις μέσω του κινητού του (link στο άρθρο Στοίχημα στο τένις μέσω κινητού), μάλιστα, έχει στη διάθεσή του δύο επιλογές: το app του στοιχήματος που προσφέρει η εταιρεία και την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα. Κάθε μία από τις επιλογές αυτές, μάλιστα, χαρακτηρίζεται από πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ένας καθολικά προτιμότερος τρόπος.

Τα app που προσφέρουν στοίχημα στο τένις, για παράδειγμα, παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτα απ' όλα, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να ανοίγουν κάθε φορά τον internet browser τους, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του στοιχήματος και να συνδέονται από την αρχή στον λογαριασμό τους. Έχοντας κατεβάσει το ειδικό app, απλά το ανοίγουν και συνδέονται (και αυτόματα, αν το επιθυμούν). Επιπλέον, τα apps του στοιχήματος είναι πάντα πιο οργανωμένα και προσφέρουν μεγαλύτερα επίπεδα πρακτικότητας. Οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίζουν αποκλειστικά στο τένις, για παράδειγμα, μπορούν να το μεταφέρουν μόνιμα στην αρχική σελίδα, ώστε να μην αναζητούν κάθε φορά τους αγώνες ανάμεσα σε δεκάδες ποδοσφαιρικά στοιχήματα.

Παράλληλα, όμως, τα apps του στοιχήματος στο τένις έχουν ένα σοβαρό μειονέκτημα, ειδικά για όσους δε διαθέτουν ένα από τα πλέον δημοφιλή κινητά. Συνήθως, τα apps αυτά είναι συμβατά μόνο με δύο λειτουργικά συστήματα κινητών: τα iOS της Apple και Android της Google. Αυτό σημαίνει ότι κάτοχοι κινητών Blackberry και Windows Phones δε μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

Αντίθετα, ανεξάρτητα από το κινητό που διαθέτουν, όλοι οι παίχτες μπορούν να επισκεφτούν την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του mobile στοιχήματος. Αυτή θα εμφανιστεί και θα λειτουργήσει άψογα, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί το κινητό. Επιπλέον, και αυτές προσφέρουν πρακτική περιήγηση. Σε σύγκριση, όμως, με ένα app, αυτή είναι λιγότερο οργανωμένη και δεν προσφέρει τις ίδιες… πολυτέλειες.

Κάθε τρόπος στοιχηματισμού μέσω κινητού, λοιπόν, διαφέρει και προσφέρει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εναπόκειται, λοιπόν, στην κρίση του κάθε λάτρη του τένις που επιθυμεί να στοιχηματίσει στους αγώνες της επιλογής του μέσω του κινητού του, να επιλέξει αυτόν που τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.