Συναλλαγές με πιστωτική κάρτα για online στοίχημα στο τένις

Προκειμένου κάποιος παίχτης να είναι σε θέση να στοιχηματίσει online στο τένις και να διεκδικήσει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, αλλά και προκειμένου να εισπράξει αυτά τα κέρδη, είναι αναγκασμένος να διατηρεί έναν λογαριασμό σε κάποια ιστοσελίδα στοιχήματος, από τον οποίο θα μεταφέρει τα χρήματα. Και οι συναλλαγές που μπορεί να πραγματοποιήσει με τον λογαριασμό αυτό υποστηρίζουν μια ποικιλία μεθόδων.

Η δημοφιλέστερη ανάμεσα στις διαθέσιμες μεθόδους είναι αυτή της πιστωτικής κάρτας. Η πιστωτική κάρτα εκδίδεται από τις τράπεζες και προσφέρει στον κάτοχό της αυτό ακριβώς που δηλώνει: πίστωση. Με λίγα λόγια, ο κάτοχός της μπορεί να χρησιμοποιήσει έως ένα προκαθορισμένο ποσό, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις συναλλαγές του, και θα κληθεί να το πληρώσει, μόλις εκδοθεί ο λογαριασμός.

Φυσικά, η πιστωτική κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online αγορές και άλλες συναλλαγές, αλλά και για να τροφοδοτήσει κάποιος τον λογαριασμό του, πριν ξεκινήσει να στοιχηματίζει στο τένις. Η διαδικασία, άλλωστε, είναι εξαιρετικά απλή. Κατευθυνόμενος στην σελίδα των συναλλαγών, ο παίχτης δεν έχει παρά να επιλέξει τη μέθοδο της πιστωτικής, να συμπληρώσει τον αριθμό της και να επιλέξει το ποσό κατάθεσης. Με τον τρόπο αυτό, η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί άμεσα. Και την ίδια ακριβώς διαδικασία θα επαναλάβει και στην περίπτωση ανάληψης.

Η αμεσότητα και η ασφάλεια αποτελούν τα βασικότερα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου. Επιπλέον, οι συναλλαγές με μια ιστοσελίδα στοιχήματος μέσω πιστωτικής κάρτας δεν κρύβει κάποιες χρεώσεις - οι μόνες χρεώσεις αφορούν στο επιτόκιο της χρήσης της κάρτας.

Από την άλλη, βέβαια, το γεγονός ότι η πιστωτική προσφέρει πίστωση ενδεχομένως να την καθιστά επικίνδυνη για όσους παίχτες δε μπορούν να θέσουν όρια, στοιχηματίζοντας στο τένις. Για αυτούς υπάρχει η εναλλακτική της χρεωστικής κάρτας. Η συγκεκριμένη εκδίδεται επίσης από την τράπεζα και χρησιμοποιείται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ωστόσο, δεν προσφέρει πίστωση, αλλά χρησιμοποιεί τα χρήματα που έχει καταθέσει ο κάτοχός της στον τραπεζικό λογαριασμό που συνδέεται μαζί της. Έτσι, ο ίδιος βάζει τα όριά του.

Η πιστωτική κάρτα, λοιπόν, προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα σε όσους επιθυμούν να τροφοδοτούν τον λογαριασμό τους με χρήματα, προκειμένου να στοιχηματίζουν στο τένις. Παράλληλα, τα ίδια πλεονεκτήματα είναι εμφανή και στον τομέα των αναλήψεων.

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.