Προσφορές στο τένις: Δωρεάν στοιχήματα

Κάθε στοίχημα που τοποθετεί κάποιος παίχτης σε έναν αγώνα τένις ή σε μια ολόκληρη διοργάνωση (όπως, για παράδειγμα, τα τέσσερα Grand Slam) υπόσχεται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Από τη στιγμή, όμως, που ο παίχτης στοιχηματίζει τα ίδια του τα χρήματα, το ίδιο στοίχημα συνοδεύεται κι από ρίσκο, καθώς μια λάθος πρόβλεψη θα έχει ως αποτέλεσμα να τα χάσει. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει στοίχημα χωρίς ρίσκο, στο τένις ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Εκτός, βέβαια, κι αν ο εν λόγω παίχτης εκμεταλλευτεί κάποια από τις προσφορές που ανακοινώνουν οι ιστοσελίδες του στοιχήματος. Τέτοιου είδους προσφορές μπορούν ακόμη και να μηδενίσουν το ρίσκο, προσφέροντας δωρεάν στοιχήματα. Πρόκειται για στοιχήματα συγκεκριμένης αξίας που χαρίζουν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στους παίχτες που συμμετέχουν σε κάποια προσφορά και τα οποία τους επιτρέπουν να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς να χρησιμοποιήσουν δικά τους χρήματα.

Δωρεάν στοιχήματα μπορεί να χαρίζονται στο πλαίσιο πολλών και διαφορετικών προσφορών και το πώς θα πρέπει να τα διεκδικήσει κάποιος παίχτης εξαρτάται από τις πρακτικές που ακολουθεί κάθε ιστοσελίδα. Κάποια, για παράδειγμα, μπορεί να χαρίζει δωρεάν στοιχήματα σε όσους στοιχηματίσουν ένα συγκεκριμένο ποσό σε έναν συγκεκριμένο αγώνα ή τοποθετήσουν έναν αριθμό στοιχημάτων κατά μία ημέρα μιας συγκεκριμένης διοργάνωσης. Παράλληλα, τέτοια στοιχήματα μπορεί να δικαιούνται όσοι σχηματίζουν παρολί ή έχουν χάσει χρήματα σε συγκεκριμένους αγώνες. Ο τρόπος διεκδίκησης καθενός από αυτά αναφέρεται στους όρους της προσφοράς.

Στους ίδιους όρους, βέβαια, οι παίχτες θα δουν και άλλες λεπτομέρειες, όσον αφορά στη διεκδίκηση και τη χρήση του δωρεάν στοιχήματος. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχει μια διορία, κατά την οποία θα παραμείνει ενεργό ή να πρέπει κάποιος να το χρησιμοποιήσει αποκλειστικά στο τένις ή και σε άλλα αθλήματα, σε αποδόσεις που να μην ξεπερνούν ένα ανώτατο όριο. Όσον αφορά στα κέρδη, τέλος, αυτά θα είναι πραγματικά σε κάθε περίπτωση - κάποιες ιστοσελίδες, όμως, απαιτούν το τζιράρισμά τους, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, και κάποιες όχι.

Για να μάθει, λοιπόν, κανείς όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν σε ένα συγκεκριμένο δωρεάν στοίχημα, θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους της προσφοράς, ώστε να γνωρίζει όχι μόνο την αξία της, αλλά και τον τρόπο διεκδίκησης.

Κατηγορία Άρθρου: 

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.