Συναλλαγές μέσω Western Union για online στοίχημα στο τένις

To τένις αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στο online στοίχημα και πολλοί είναι οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό σε κάποια ιστοσελίδα μόνο και μόνο για να στοιχηματίζουν στα σημαντικότερα γεγονότα του. Οι παίχτες αυτοί, βέβαια, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν κάποια χρήματα στον λογαριασμό που διατηρούν, προκειμένου να μπορούν να τα στοιχηματίσουν στους αγώνες της επιλογής τους. Παράλληλα, όπως είναι φυσικό, έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν και σε ανάληψη των κερδών που θα προκύψουν από τις προβλέψεις τους.

Για να πραγματοποιήσουν τις παραπάνω συναλλαγές, μάλιστα, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους πολλές επιλογές: την πιστωτική κάρτα, την προπληρωμένη, τα e-wallets, το τραπεζικό έμβασμα, αλλά και τη μεταφορά χρημάτων μέσω της Western Union.

Η Western Union είναι ένα πρακτορείο μεταφοράς χρημάτων, το οποίο διαθέτει χιλιάδες υποκαταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Και οι Έλληνες παίχτες, λοιπόν, μπορούν να επισκεφτούν ένα από αυτά (σε πρατήρια βενζίνης, σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα) και να ζητήσουν τη μεταφορά του ποσού που επιθυμούν. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να μάθουν τα στοιχεία της εταιρείας του online στοιχήματος.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου έχουν να κάνουν, όπως και στην περίπτωση του τραπεζικού εμβάσματος, με την ασφάλεια, καθώς τα χρήματα δεν κινδυνεύουν να κλαπούν στους αχανείς διαδρόμους του διαδικτύου. Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα. Τα σημαντικότερα εξ αυτών έχουν να κάνουν με τις χρεώσεις της μεταφοράς, αλλά και το γεγονός ότι απαιτείται ένα διάστημα μερικών εργάσιμων ημερών, προκειμένου να ολοκληρωθεί. Τέλος, ακόμη και οι ιστοσελίδες που υποστηρίζουν την κατάθεση μέσω Western Union δεν είναι απαραίτητο ότι υποστηρίζουν και την ανάληψη με την ίδια μέθοδο. Αυτό σημαίνει πως αναγκαστικά η ανάληψη θα πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Παρά τα μειονεκτήματά που τη χαρακτηρίζουν, όμως, αρκετοί παίχτες που στοιχηματίζουν online στο τένις επιλέγουν να μεταφέρουν τα χρήματά τους μέσω της Western Union. Σε τέτοιες περιπτώσεις, άλλωστε, η ασφάλεια είναι το παν και η Western Union μπορεί να την εγγυηθεί.

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.